Sälekaihtimet tai ulko-ovi veloituksetta 31.12. saakka!

Pihlan Talvikampanja 31.12. saakka!

Pihlan tarjoaman talvikampanjan etuna saat sälekaihtimet veloituksetta ostaessasi vähintään 6 Pihla-ikkunaa tai -ovea. Ostaessasi vähintään 10 Pihla-ikkunaa tai -ovea, voit valita joko sälekaihtimet tai ylimääräisen ulko-oven veloituksetta.

Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä, enintään 20 tuotteeseen per asiakas. Ikkunaremontti on tehtävä 29.2.2020 mennessä. Kaupan päälle saatavat kaihtimet ovat vakiovalkoiset Inka-kaihtimet ja kaupan päälle saatava ovi voi olla mikä tahansa yksilehtinen Pihlan ulko-ovi vakiovärillä. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden ja ovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 1000€.

Toteuta haaveesi ja uudista kotisi ilme Pihlan kotimaisilla sekä laadukkailla ikkunoilla ja ovilla.

Olemme Pihlan valtuutettu jälleenmyyjä. Meillä on vuosien kokemus Raahen, Oulun, Kemi-Tornion sekä Kainuun alueiden ikkuna- ja oviremonteista (toimimme myös näiden paikkojen lähialueilla).

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä kanssanne haluamanne kaltaisen ikkuna- ja oviremontin. Hoidamme kaiken alusta loppuun erittäin asiakaslähtöisesti ja kotianne kunnioittaen.

Pyydä lisätietoja numerosta 0400 317 580 tai laita sähköpostia osoitteeseen mikko@pihlavat.fi.

Voit halutessasi käyttää myös yhteydenottolomaketta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjoamme 6 kk korotonta maksuaikaa ikkuna- ja ovitilauksiin.

Kysy lisää myyjältä!