puh. 0400 317 580 mikko@pihlavat.fi

Ulko-ovet

Kauttamme saat laadukkaat Pihla-tuotteet kilpailukykyisiin hintoihin. Pyydä Mikolta lisätietoja numerosta 0400 317 580 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen mikko@pihlavat.fi. Voit halutessasi käyttää myös yhteydenottolomaketta.

Pihla ulko-ovet

 
Pihlan vahvarakenteiset ja toimintavarmat ulko-ovet käyvät monenlaisiin kohteisiin. Ovet valmistetaan mittojen mukaan ja ovia on saatavilla useilla erilaisilla viimeistely- ja värivaihtoehdoilla. Pihla-ovien lämmöneristävyys on huippuluokkaa.
 

Pihla patio-ovet

 
Patio-ovessa on ulko-oven vahva ovilehti ja oven ulkopuolella säänkestävä alumiiniverhous. Varma Patio soveltuu parvekeoveksi, terassioveksi, puutarhaoveksi ja kodinhoitohuoneen oveksi. Patio sopii hyvin Pihla-ikkunoiden vierelle ulkopuolen alumiinipintojen ansiosta. Patiossa on samat värivaihtoehdot kuin ikkunoissa.

Pihla Ovivalo


Tuotekortti

Pihla Ovivalo

Hyvällä ulkovalaistuksella varmistetaan kulkureittien ja sisäänkäyntien riittävä valaistus. Valaistus lisää turvallisuutta ja mukavuutta liikkumiseen, sekä voi kertoa asukkaiden paikallaolosta, mikä ehkäisee varkaiden liikkumista pihapiirissä. Valaistuksella voidaan myös tyylikkäästi korostaa talon julkisivua.

 

Pihla parvekeovi Ratio


Tuotekortti

Pihla Ratio

Pihla Ratio on sisäänpäin aukeava ranskalaisen parvekkeen kippiovi. Oven saranoinnilla on toteutettu kolme toimintoa: napakka alasaranoitu kippiasento tuuletusta varten, sivusaranoitu auki-asento sekä kiinniasento. Lisäksi oveen voi tilata jo tehtaalla valmiiksi asennetun integroidun lasikaiteen, jolloin ranskalainen parveke on oven asennuksen jälkeen heti käyttövalmis.

Yale Doorman älylukko


Tuotekortti

Yale Doorman

Yale Doorman -älylukossa yhdistyy innovatiivisuus, turvallisuus ja käyttäjäystävällisyys. Yale Doorman -lukitus toimii ilman perinteistä avainta. Ovesta pääsee kulkemaan koodilla, tunnisteella tai kaukoavaimella. Yale Doorman on saatavilla asennettuna Pihlan kaikkiin ulko-oviin. Pihlan Doorman Yale-lukituspaketti sisältää karansiirtimen.

 

Matrix-lukitus


Tuotekortti

Matrix-lukitus

Pihlan oviin on saatavilla uusi Matrix-lukitus, jolla on Euroopassa korkein turvallisuusluokitus. Korkean laadun takeena lukituksella on Suomessa alan pisin takuu. Valittavana on kaksi eri lukitustapaa käyttötottumusten ja -tarpeiden mukaan. Ovi voidaan lukita joko yksinkertaisesti painamalla kiinni tai ulkoa avaimella ja sisäpuolelta vääntönupista. Tällöin avaimet eivät jää vahingossa sisälle ja oven saa lukittua sisältä avaamatta ovea.

Abloy Sento

Abloy Sentoon sisältyy kolme avainta.

 

 

 

Pihla Designlasi


Tuotekortti

Pihla Designlasi

Lasivalinnalla voidaan tuoda oveen lisää näyttävyyttä ja persoonallisuutta. Nykyään ulko-oviin halu-taan entistä suurempia lasipintoja. Lasipintojen korostamiseksi Pihlan ulko-oviin on nyt saatavilla täy-sin uudet, näyttävät Pihla Designlasit. Designlasi tekee ulko-ovesta entistäkin arvokkaamman. Design-lasi antaa ovelle paitsi näyttävän ja persoonallisen ulkonäön, myös hyvän näkösuojan.

Ulko-ovet