Yhteydenotto lähetetty onnistuneesti
Ota yhteyttä: 0400 317 580

MATRIX-lukitus

Turvaa kotisi huipputurvallisella Matrix-lukitusjärjestelmällä

MATRIX-avainta on lähes mahdoton kopioida

Pihlan oviin on saatavana huipputurvallinen ja helppokäyttöinen MATRIX-lukitus. Sopii ulko-, parveke-, varasto- ja liukuoviin sekä suurkohteiden lukostoihin.

Selkeä kokonaisuus
Matrix -lukitusjärjestelmä koostuu avaimesta, avainpesästä ja lukkorungosta tai pitkäsulkimesta. Matrix-avaimet ja avainpesät valmistetaan Itävallassa, valmistaja Dormakaba. Matrix-lukituksen tuotetakuu on viisi vuotta.
Korkea avainturvallisuus
Avain ei ole silmämääräisesti luettavissa ja siitä johtuu korkea avainturvallisuus: avainta ei voi kopioida laittomasti. Avainturvallisuutta vahvistaa se, että lisäavaimia voi tilata ainoastaan valtuutetuissa lukkoliikkeissä avainkorttia vastaan.
Helppo käyttää
Käyttäjäystävällisesti ja symmetrisesti muotoiltu Matrix-avain osuu avainpesään aina oikein päin. Tarkkuusjyrsittyjen reunojen ansiosta avain toimii avainpesässä pehmeästi ja kitkatta. Symmetrisyys lisää myös avaimen käyttöikää. Nikkelihopeinen Matrix-avain kestää jopa miljoona avausliikettä.
Laadukas avainpesä
Tiiviin rakenteensa ansiosta pöly ei pääse aikojen saatossa heikentämään avainpesän toimintakuntoa. Avainpesässä on useita lukintaelementtejä ja niiden liikkeet ovat pieniä, mikä estää osien kulumisen ja takaa siten järjestelmälle pitkän iän ja tavanomaista merkittävästi pidemmän takuun.
Sarjoitukset
Kodin kaikki Pihla-ovet voidaan varustaa Matrix-lukitusjärjestelmällä. Lukitus soveltuu ulko-ovien ja varastonovien lisäksi Pihlan puutarhaoviin, liukuoviin ja pitkäsulkimilla varustettuihin parvekeoviin. Kaikki avainpesät voidaan sarjoittaa samaan sarjaan.
Lukkorungot
Valittavissa on manuaalinen lukitus (lukkorungot DL 9195 ja DL 712), jolloin ovi lukitaan kotoa lähtiessä avaimella, harkiten, eivätkä avaimet voi jäädä vahingossa lukkojen taakse sisälle. Vaihtoehtona manuaaliselle lukitukselle ovet voidaan varustaa suomalaisille tutuilla automaattisesti takalukittuvilla lukkorungoilla DL 31150 ja DL 3115.

Ota yhteyttä puhelimitse tai oheisella lomakkeella ja varaa maksuton suunnittelukäynti

Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin puhelimitse numerosta 0400 317 580 tai jättämällä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Yhteystietojasi ei luovuteta muille.