Yhteydenotto lähetetty onnistuneesti
Ota yhteyttä: 0400 317 580

KLIK-raitisilmaventtiili

KLIK-raitisilmaventtiili mahdollistaa hyvän ilmanvaihdon, terveellisen ja viihtyisän asumisen helposti ja edullisesti

KLIK-raitisilmaventtiilit koneellisen ja painovoimaisen ilmanvaihdon yhteyteen

Uudesta KLIK-raitisilmaventtiilistä on saatavilla kaksi eri versioita: tuloilmaversio ja ns. suoraversio. Tuloilmaversiota suosittelemme koneellisella poistolla varusteltuihin kohteisiin ja suoraaversioita rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto.

KLIK-raitisilmaventtiili
KLIK
KLIK-raitisilmaventtiili on uusi, automaattisesti tuloilmaa esilämmittävä ikkunaventtiili. Venttiilissä on panostettu muotoiluun ja tekniseen suorituskykyyn. Venttiilin korkeat ilmamäärät lisäävät asumismukavuutta tuoden runsaasti puhdasta tuloilmaa asuntoon. Sijoittaminen ikkunapuitteeseen, mahdollistaa raikkaan ilman tasaisen ja miellyttävän virtaamisen, sekä näyttää tyylikkäältä. Tuote on yhdistelmä suomalaista insinööriosaamista ja tanskalaista designia parhaimmillaan.
KLIK S -raitisilmaventtiili
KLIK S
KLIK S suora raitisilmaventtiili on uusi ratkaisu rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto.Venttiilissä on panostettu muotoiluun ja tekniseen suorituskykyyn. Venttiilin korkeat ilmamäärät lisäävät asumismukavuutta tuoden runsaasti puhdasta ilmaa asuntoon. Venttiilin edistyksellinen rakenne mahdollistaa raikkaan ilman tasaisen ja miellyttävän virtaamisen huonetilaan. Tyylikäs KLIK S on yhdistelmä suomalaista insinööriosaamista ja tanskalaista designia parhaimmillaan.

Ota yhteyttä puhelimitse tai oheisella lomakkeella ja varaa maksuton suunnittelukäynti

Voit varata maksuttoman suunnittelukäynnin puhelimitse numerosta 0400 317 580 tai jättämällä yhteystietosi oheisella lomakkeella. Yhteystietojasi ei luovuteta muille.