puh. 0400 317 580 mikko@pihlavat.fi

Tuotteet

Kauttamme saat laadukkaat Pihla-tuotteet kilpailukykyisiin hintoihin. Pyydä Mikolta lisätietoja numerosta 0400 317 580 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen mikko@pihlavat.fi. Voit halutessasi käyttää myös yhteydenottolomaketta.

Pihla avattavat ikkunat

 
Saneerausmarkkinoiden suosituimmat ikkunat. Varma ja Termo ikkunat soveltuvat niin vanhan korjaamiseen, kuin uuden rakentamiseen. Helppohoitoinen, tyylikäs ja energiatehokas (a-energialuokka).
 

Pihla kiinteät ikkunat

 
Pihlan kiinteät ikkunat sopivat myös mainiosti vanhan korjaamiseen sekä uuden rakentamiseen. Pääasiassa ikkunaa käytetään erityisen suurissa ikkunaratkaisuissa ja kohteissa, joissa ikkunan aukaiseminen ei ole mahdollista. Tuotteeseen on saatavilla useita eri lasitusvaihtoehtoja.

Pihla ulko-ovet

 
Pihlan vahvarakenteiset ja toimintavarmat ulko-ovet käyvät monenlaisiin kohteisiin. Ovet valmistetaan mittojen mukaan ja ovia on saatavilla useilla erilaisilla viimeistely- ja värivaihtoehdoilla. Pihla-ovien lämmöneristävyys on huippuluokkaa.
 

Pihla patio-ovet

 
Patio-ovessa on ulko-oven vahva ovilehti ja oven ulkopuolella säänkestävä alumiiniverhous. Varma Patio soveltuu parvekeoveksi, terassioveksi, puutarhaoveksi ja kodinhoitohuoneen oveksi. Patio sopii hyvin Pihla-ikkunoiden vierelle ulkopuolen alumiinipintojen ansiosta. Patiossa on samat värivaihtoehdot kuin ikkunoissa.

Pihla parvekeovi Ratio


Tuotekortti

Pihla Ratio
 

Pihla Ratio on sisäänpäin aukeava ranskalaisen parvekkeen kippiovi. Oven saranoinnilla on toteutettu kolme toimintoa: napakka alasaranoitu kippiasento tuuletusta varten, sivusaranoitu auki-asento sekä kiinniasento. Lisäksi oveen voi tilata jo tehtaalla valmiiksi asennetun integroidun lasikaiteen, jolloin ranskalainen parveke on oven asennuksen jälkeen heti käyttövalmis.

Matrix-lukitus


Tuotekortti

Matrix-lukitus

Pihlan oviin on saatavilla uusi Matrix-lukitus, jolla on Euroopassa korkein turvallisuusluokitus. Korkean laadun takeena lukituksella on Suomessa alan pisin takuu. Valittavana on kaksi eri lukitustapaa käyttötottumusten ja -tarpeiden mukaan. Ovi voidaan lukita joko yksinkertaisesti painamalla kiinni tai ulkoa avaimella ja sisäpuolelta vääntönupista. Tällöin avaimet eivät jää vahingossa sisälle ja oven saa lukittua sisältä avaamatta ovea.

KLIK-raitisilmaventtiili


Tuotekortti

KLIK-venttiili
KLIK on uusi ratkaisu rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto. Venttiilin korkeat ilmamäärät lisäävät asumismukavuutta tuoden runsaasti puhdasta ilmaa asuntoon. Venttiilin edistyksellinen rakenne mahdollistaa raikkaan ilman tasaisen ja miellyttävän virtaamisen huonetilaan. Tyylikäs KLIK on yhdistelmä suomalaista osaamista ja tanskalaista designia parhaimmillaan.

Pihla Antennilasi

Antennilasi
Uuden sukupolven Pihla Antennilasi parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloihin. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen seinän läpi. Uuden sukupolven Pihla antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti, mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa huoneessa.
 

Tuotteet