puh. 0400 317 580 mikko@pihlavat.fi

Ikkunat

Kauttamme saat laadukkaat Pihla-tuotteet kilpailukykyisiin hintoihin. Pyydä Mikolta lisätietoja numerosta 0400 317 580 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen mikko@pihlavat.fi. Voit halutessasi käyttää myös yhteydenottolomaketta.

Pihla avattavat ikkunat

 
Saneerausmarkkinoiden suosituimmat ikkunat. Varma ja Termo ikkunat soveltuvat niin vanhan korjaamiseen, kuin uuden rakentamiseen. Helppohoitoinen, tyylikäs ja energiatehokas (a-energialuokka).

Pihla kiinteät ikkunat

 
Pihlan kiinteät ikkunat sopivat myös mainiosti vanhan korjaamiseen sekä uuden rakentamiseen. Pääasiassa ikkunaa käytetään erityisen suurissa ikkunaratkaisuissa ja kohteissa, joissa ikkunan aukaiseminen ei ole mahdollista. Tuotteeseen on saatavilla useita eri lasitusvaihtoehtoja.

Pihla antennilasi

Antennilasi

Tuotekortti

Pihla antennilasi
Uuden sukupolven Pihla Antennilasi parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloihin. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen seinän läpi. Uuden sukupolven Pihla antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti, mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa huoneessa.
 
 

KLIK-raitisilmaventtiili


Tuotekortti

KLIK-venttiili

KLIK on uusi ratkaisu rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto. Venttiilin korkeat ilmamäärät lisäävät asumismukavuutta tuoden runsaasti puhdasta ilmaa asuntoon. Venttiilin edistyksellinen rakenne mahdollistaa raikkaan ilman tasaisen ja miellyttävän virtaamisen huonetilaan. Tyylikäs KLIK on yhdistelmä suomalaista osaamista ja tanskalaista designia parhaimmillaan.

Ikkunat