Kaihtimet -50 % (30.4.2019 saakka)!

Lisäksi tarjoamme 6 kk korotonta maksuaikaa ikkuna- ja ovitilauksiin.

Kysy lisää myyjältä!

 


Kaihtimet -50 %

Suojaa kotisi ylikuumenemiselta helposti ja edullisesti. Vekki- ja sälekaihtimet sekä auringonsuojauslasi suojaavat tehokkaasti kesän kuumalta auringonpaisteelta. Edun arvo on noin 50 € / ikkuna tai ovi. Tilaus tehtävä kampanja-aikana 30.4.2019 mennessä.

Kysy lisää numerosta 0400 317 580!

Kampanjaedun saa omakotitalon ikkunaremonttiin Pihlan kotimyynnissä. Etu koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. 

 


Pihla Rahoitus – 6kk korotonta ja kulutonta maksuaikaa:

Pihlan tarjoama rahoitus on vaivaton ja joustava ratkaisu pientalojen ikkuna- ja oviremonttien kustantamiseen. Asiakas pääsee tekemään lainahakemuksen helposti osoitteessa www.pihla.fi/rahoitus. Luoton myöntää Osuupankki. 

Tarjoamme asiakkaille vuoden loppuun kestävänä kampanjaetuna 6 kuukautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. 

 


Toteuta haaveesi ja uudista kotisi ilme Pihlan kotimaisilla sekä laadukkailla ikkunoilla ja ovilla.

Olemme Pihlan valtuutettu jälleenmyyjä. Meillä on vuosien kokemus Raahen, Oulun, Kemi-Tornion sekä Kainuun alueiden ikkuna- ja oviremonteista (toimimme myös näiden paikkojen lähialueilla).

Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä kanssanne haluamanne kaltaisen ikkuna- ja oviremontin. Hoidamme kaiken alusta loppuun erittäin asiakaslähtöisesti ja kotianne kunnioittaen.

Pyydä lisätietoja numerosta 0400 317 580 tai laita sähköpostia osoitteeseen mikko@pihlavat.fi.

Voit halutessasi käyttää myös yhteydenottolomaketta.

Ota rohkeasti yhteyttä!